Искам да съм ясна. Възраждане отказаха да внесем вот на

...
 Искам да съм ясна. Възраждане отказаха да внесем вот на
Коментари Харесай

Нинова: „Възраждане” отказаха подкрепа за вот на недоверие. Лъжат за договорки между лидерите

 izbori_2023_v1_012

 

„ Искам да съм ясна. „ Възраждане ” отхвърлиха да внесем избор на съмнение за национална сигурност и защита, както в този момент, по този начин и по време на балотажите за кмет. Явно Тагарев им харесва. Или си вършат други политически сметки.  Официалният мотив беше, че не е добре да се прави избор по време на предизборна акция. Само да напомня, че инициираният от тях и подсилен от нас и „ ИТН ” избор за енергетика се организира по време на акцията. Така че, до каква степен са откровени претекстовете им, сами преценете. И никакви сделки да отлагаме не е имало. Просто без тях не се събират 48 подписа. Както и да го увъртат, е ясно - „ Възраждане ” крепят държавното управление. Както правеха и при основни гласувания в Народното събрание. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на отговор на журналистически въпрос в Хасково. 

Тя е на посещаване в региона, където поддържа претендента за кмет Николай Ставрев, листата за общински съветници на Българска социалистическа партия,  претендентите за общините в региона и за обитаемоте места. На срещата участваха и претендентите на Българска социалистическа партия от Тополовград, Свиленград, Димитровград, Симеоновград, Любимец и Стамболово.

Пред събралите се поданици на Хасково водачът на Българска социалистическа партия съобщи: „ 8 години  ГЕРБ ръководи в Хасково. Какъв е резултатът - най-нисък Брутният вътрешен продукт на глава от популацията, най-ниска междинна работна заплата, най-мръсна, само че и най-скъпа вода, безработица и обезлюдяване. В същото време - обръчи от компании, обрасли към общинската администрация, обири и безхаберие за хората. На 29 октомври всичко това може да се промени. Единствената партия, която непрестанно се бори с модела ГЕРБ и на национално, и тук, на локално равнище в Общинския съвет, е Българска социалистическа партия. Ние сме потвърдена опция. Подкрепете нашите кандидати  за добруването на всеки един от вас. ”

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР